skip to Main Content

Szállítás belföldre:

Személyes átvétel: Az új gazdi személyesen jön el tenyészetünkbe a kiválasztott kutyusért. A kiskutya átadása kb. 1 órát vesz igénybe. Az utazás költségei a vevőt terhelik.

Egyéni szállítás: Egyéni szállítás esetén, előzetes megbeszélés alapján a tenyésztő személyesen viszi házhoz az kiskutyát a megbeszélt helyszínre. Ez a szállítási forma plusz költségeket jelent.

Szállítás külföldre:

Személyes átvétel: Az új gazdi személyesen jön el tenyészetünkbe a kiválasztott kutyusért. A kiskutya átadása kb. 1 órát vesz igénybe. Az utazás és a kiskutya útlevelének költségei a vevőt terhelik.

Egyéni szállítás: Egyéni szállítás esetén, előzetes megbeszélés alapján a tenyésztő személyesen viszi házhoz a kiskutyát a megbeszélt helyszínre. Ez a szállítási forma és az eb útlevele plusz költségekkel jár. A díj megállapítása egyéni, távolságtól függő.

Repülő: Repülővel a világon bárhova tudjuk szállítani a kutyákat. Ennek a szállítási formának magasak a költségei. Figyelembe kell venni az ország követelményeit ahova szállítani kell a kiskutyát. Ennél a szállításnál előfordulhat hogy a kutya csak 4 hónapos kortól utazhat. Tenyészetünk vállal minden ezzel járó intézkedést, de a díjak a vásárlót terhelik..

Back To Top